dilluns, 14 de gener del 2013

Cercle de lectura anticapitalista


[Valencià]

El dijous 14 de febrer a les 19:00, des de Anticapitalistes Morvedre, presentem el "Cercle de lectura anticapitalista" al CSA La Enredadera.
Este espai estarà dedicat al debat polític i l'autoformació, com a mitja per tractar d'entendre els processos socials. Mitjançant l'assemblea consensuarem els textos o audiovisuals que ens interessa debatre i quan debatre-ho. Com a punt de partida proposem debatre "El manifest comunista" de K. Marx i F. Engels. Esta obra és el text polític més traduït i difós de la història, a més d'inspirar a multitud de corrents polítics.

[Castellano]
 
El jueves 14 de febrero a las 19:00, Anticapitalistes Morvedre, presentamos el "Circulo de lectura anticapitalista" en el CSA La Enredadera.
Este espacio estará dedicado al debate político y autoformación, como medio para intentar entender los procesos sociales. Mediante asamblea consensuaremos los texto o audiovisuales que nos interesa debatir y cuando debatirlo. Como punto de partida proponemos debatir "El manifiesto comunista" de K. Marx y F. Engels. Esta obra es el texto político más traducido y difundido de la historia, además de inspirar a multitud de corrientes políticas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada