dimarts, 30 d’octubre del 2012

CONCENTRACIÓ 7-N


Pati col.legi Tierno Galvan i carrer Maestrat (junt al Triangle l’Umbral) al Port de Sagunt 17:30-19:00
CONCENTRACIÓ 7-N

• Per la dignificació de l’EDUCACIÓ pública!
• Per una SANITAT gratuïta i de qualitat!
• Defensant els SERVEIS SOCIALS i els SERVEIS PÚBLICS!

Que no et retallen els teus drets. Mobilitza't

DIGUEM NO a una llei educativa sense consens, antidemocràtica, autoritària, que mercantilitza l'educació i exclou i segrega a l'alumnat.

DIGUEM NO al progressiu deteriorament de l’ensenyament públic, a l'augment de preus públics i taxes universitaries, sense beques ni ajudes, amb deficiències en els menjadors escolars, suportant el alumnat,les famílies i els professors retalls en totes les partides, pitjor present i una joventut sense un futur digne.

DIGUEM NO al deteriorament de la sanitat i de la qualitat dels serveis públics i a les retallades dels nostres drets com a ciutadans i ciutadanes

DIGUEM NO al tancament de centres i la desatenció a dependents si continuen els impagaments a l'assistència soci-sanitària i dependència que està portant a les empreses a la fallida i la pèrdua d'ocupació de treballadors/as.

NO ÉS MOMENT DE QUEDAR-SE A CASA, HI HA MOLTES RAONS PER
EIXIR A REIVINDICAR SERVEIS PÚBLICS DE QUALITAT
ELS NOSTRES DRETS NO ÉS QÜESTIONEN

CONVOCA:
Convoquen les Plataformes d’Ensenyament del Camp de Morvedre, de Sanitat, entitats Serveis Socials del Camp de Morvedre, Serveis Públics de l’Ajuntament, Sindicats d’Estudiants, Escola Teatre, E.P.A., U.P., Plataforma per la Defensa de la Universitat Pública

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada