dimarts, 23 d’octubre del 2012

CGT-València convoca Manifestació el 31-O per la derogació de la reforma laboral i contra les retallades socials


CGT convoca manifestació per la Derogació de la Reforma laboral i contra les retallades socials el pròxim 31 d'Octubre a València


La Federació Local de sindicats de CGT a València, convoca a tots els col·lectius socials i sindicats de base, a la gran marxa que recorrerà el centre de la ciutat, reclamant la Derogació de l'actual reforma laboral i l'anul·lació i retirada de les retallades socials en sanitat i educació.
La marxa recorrerà els principals carrers de valència, sota la consigna “contra les retallades socials, per la Derogació de la reforma laboral, sense treball, sense futur... Sense por.” acabat en la plaça de l'ajuntament actual plaça del 15M.
La protesta està emmarcada en la convocatòria de vaga general d'eixe mateix dia, coincidint amb altres marxes en altres ciutats com Barcelona on la CGT, participa al costat de COS i CNT.
És per açò que fem una crida als aturats, estudiants, treballadors i a la ciutadania en general, perquè inicien la seua marxa global pròpia des dels seus barris i des de les assemblees del 15M fins a la pl. de Sant Agustí de València les 19 hores.
CGT-València


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada