divendres, 7 de desembre del 2012

CA LA VAGA. ENS TIREN.


CA LA VAGA.
ENS TIREN.

La Universitat Politècnica de València ha iniciat un procediment per via administrativa per portar a terme el desallotjament de l'antiga facultat d'Agrícoles on s'ha iniciat el projecte Ca La Vaga. De nou les Institucions volen silenciar la voluntat del poble. El termini acaba el dia 13 de desembre.
El passat 12 de novembre, un grup de joves i estudiants alliberarem aquest espai universitari en desús i abandonat a la seua sort durant més de dos anys i sense perspectives de que les institucions canviaren aqueta ruïnosa situació.

Durant gairebé un mes, i mitjançant l'autogestió, l'assemblearisme horitzontal, i la participació lliure i sense condicionants del sistema capitalista, s'ha anat construint un projecte de contrapoder popular. Han confluït col·lectius, assemblees i persones que han fet un treball generador de idees en defensa de la igualtat, la justícia social i del treball col·lectiu. Ca la Vaga ha oferit a tothom serveis i activitats gratuïtes que ambl'actual política neoliberal la societat troba a faltar. Serveis com biblioteca i sala d'estudis les 24 hores. Tallers i cursos gratuïts, i vivenda a persones amb pocs recursos.
El termini per presentar al·legacions finalitza el dia 13 de desembre. A partir d'aleshores, el desallotjament pot ocórrer en qualsevol moment. Per evitar-ho cridem a tota la societat que hi estiga interessada en fer seu aquest projecte, a participar i col·laborar en les jornades de portes obertes (oberta inclús la porta principal) que tindran lloc des del dijous 6 fins el dia 13 de desembre.
Convidem a la societat què siga testimoni de la potencialitat del projecte.
A més, emplacem a tots els col·lectius, associacions, plataformes, a tota la comunitat universitària i educativa, i en general a tota aquella persona que haja fet també seues les nostres reivindicacions, a dirigir una carta al rector de la UPV (rector@upv.es), com va fer la Plataforma d' afectades per la hipoteca, per tal de recolzar un projecte nascut de la iniciativa ciutadana i que busca alternatives de base social a la crisis del sistema actual.

CA LA VAGA CONTRA EL SISTEMA: CONSTRUÏM L'ALTERNATIVA

CA LA VAGA.
NOS ECHAN.

La Universidad Politécnica de Valencia ha iniciado un procedimiento por la vía administrativa para llevar a término el desalojo de la antigua facultad de agrícolas donde se había iniciado el proyecto de Ca La Vaga. De nuevo pretenden silenciar la voluntad del pueblo. El plazo acaba el día 13 de diciembre.
El pasado 12 de noviembre, un grupo de jóvenes y estudiantes liberaron este espacio universitario en desuso y abandonado a su suerte durante dos años y sin perspectivas de que las instituciones cambien esta ruinosa situación.
Durante aproximadamente un mes y utilizando la autogestión, el asamblearismo horizontal y la participación libre y sin condicionantes del sistema capitalista se ha construido un proyecto de contrapoder popular. Han confluido colectivos, asambleas y personas que han hecho un trabajo generador de ideas en defensa de la igualdad, la justicia social y el trabajo colectivo. Ca La Vaga ha ofrecido a todo el mundo servicios y actividades gratuitas que con la actual política neoliberal, la sociedad echa de menos. Servicios como la biblioteca y la sala de estudios 24 horas. Talleres y cursos gratuitos, y vivienda a personas con pocos recursos.
El plazo para presentar alegaciones finaliza el día 13 de diciembre. A partir de ese momento, el desalojo puede ocurrir en cualquier momento. Para evitarlo llamamos a toda la sociedad que este interesada en hacer suyo el proyecto, a participar y colaborar en las jornadas de puertas abiertas (abierta incluso la puerta principal) que tendrán lugar el jueves 6 hasta el 13 de diciembre. Invitamos a la sociedad a que sea testigo del potencial del proyecto.
Además emplazamos a todos los colectivos, asociaciones, plataformas, a toda la comunidad universitaria y educativa, y en general a toda persona que sienta también suyas estas reivindicaciones, a dirigir una carta al rector de la UPV (rector@upv.es), como hizo la Plataforma de afectados por la hipoteca, para apoyar un proyecto nacido de la iniciativa ciudadana y que busca alternativas de base social a la crisis del sistema actual.

CA LA VAGA CONTRA EL SISTEMA: CONSTRUIMOS ALTERNATIVA


JORNADES DE PORTES OBERTES A CALAVAGA


DIJOUS 6

9:30H- NETEJA I ACONDICIONAMENT.
12:00H- SAN FERMINS A CALAVAGA.
14:00H- MENJAR POPULAR.
14:00-18:00H- TALLER DE ACROBÀCIES AÈRIES (AMB TELES).
17:00H- CICLE L’OKUPACIÓ AL CINEMA.
20:00H- CLASE OBERTA CAPOEIRA ANGOLA.
22:00H- MUSIQUETA I MÉS A LA CAFETA.

DIVENDRES 7

MATÍ- RECOLZAMENT A LA SANITAT PÚBLICA.
DES DE LES 9:30H- JORNADA DE DEBAT “REDDACCIÓ PROJECTE CALAVAGA”.
14:00H- MENJAR POPULAR.
14:00-18:00H- TALLER DE ACROBACIES AÈRIES (AMB TELES).
18:00H- REUNIÓ OBERTA COLECTIU PER FER UN REPORTATGE FOTOGRÀFIC.
19:00H- CICLE CINE UTÒPIC “EL ARBOL DE GUERNICA”.
20:00H- TALLER TUPER SEX I RECICLATGE.
22:00H- MUSIQUETA I MÉS A LA CAFETA.

DISSABTE 8

12:00H- “2ª ENCIERRO” SANFERMINS A CALAVAGA.
14:00H- MENJAR POPULAR.
14:00-18:00H- TALLER DE ACROBÀCIES AÈRIES (AMB TELES).
16:00H- INICI TORNEIG D’ESCACS.
17:00H XARRADA CSU “SITUACIÓ SOCIAL AL BARRI DEL CABANYAL.
19:00H- CICLE CINE UTÒPIC “OCTUBRE”.
22:00H- MUSIQUETA I MÉS A LA CAFETA.

DIUMENGE 9

12:00H- ARREPLEGADA DE JOGUETS PER A XIQUETS.
14:00H- MENJAR POPULAR.
14:00-18:00H- TALLER DE ACROBÀCIES AÈRIES (AMB TELES).
19:00H- CICLE CINE UTÒPIC “LA FUERZA DE LA VOLUNTAD”.
22:00H- MUSIQUETA I MÉS A LA CAFETA.

DILLUNS 10

11:00H- EIXIDA DES DE CALAVAGA A LA CONCENTRACIÓ.
12:00H- CONCENTRACIÓ AL RECTORAT DE LA UPV PER A DENUNCIAR EL DESALLOTJAMENT.
14:00H- MENJAR POPULAR.
17:00H- ASSEMBLEA INFORMATIVA.
20:00H- TALLER DE DESOBEDIÈNCIA CIVIL.
22:00H- MUSIQUETA I MÉS A LA CAFETA.

DIMARTS 11

14:00H- MENJAR POPULAR.
17:00H- PROYECCIÓ DEL DOCUMENTAL “PASEO AL MAR(71-77)” Presentació a càrrec del director.
19:00H- EXPOSICIÓ AUDIOVISUAL Y CONCERT DE MUSICA EXPERIMENTAL.
22:00H- MUSIQUETA I MÉS A LA CAFETA.
MIÉRCOLES 12 “MESVERSARI CALAVAGA, TINC PARELLES QUE M’HAN DURAT MENOS”
10:00H- XOCOLATE AMB CHURROS SENSE PORRES.
14:00H- PAELLES CONTRA LA REPRESIÓ.
18:00H- EIXIDA DES DE CALAVAGA, MANIFESTACIÓ EDUCACIÓ PÚBLICA.
19:00H- XARRADA REVOLUCIÓ DE LA COSCIENCIA “DEL CAMBI INTERIOR A LA TRANSFORMACIÓ SOCIAL”.
00:00H- CAMPANADES CALAVAGA. 

PROTOCOL D'ACTUACIÓ AMB EL COMUNICAT DE CA LA VAGA:ESTE PROTOCOL ÉS UNA DE LES ESTRATÈGIES PENSADES PER A EVITAR EL DESALLOTJAMENT I MANTENIR EL PROJECTE CA LA VAGA.

1. Reenvia este correu a tots els teus contactes que vullguen recolzar el projecteCa La Vaga. Còpia i envia.
2. Alegar és una de les possibilitats que tenim front al desallotjament. Volem plenar el registre de la Universitat Politècnica de València, situat front el rectorat, de cartes dirigides al rector on conste el vostre recolzament, com a persona o com a col·lectiu amb el CIF o NIF, al projecte Ca La Vaga. Per a eixa carta, hem pensat també en que pugueu incloure el següent text junt amb el vostre:_________________recolze/m el projecte Ca La Vaga, i inste/m al rector de la UPV a retirar la denúncia i el procediment administratiu de desallotjament publicat al DOGV per què es puga desenvolupar un projecte social, cultural i polític autogestionat en l´antiga facultat d´agrícoles, nº21 de l´avinguda Blasco Ibáñez de València. 
3. Si no tens temps per anar al registre de la UPV, envia´ns el text a calavaga@gmail.com i nosaltres el presentarem.
Gràcies per sumar-te al projecte Ca La Vaga.

PROTOCOLO DE ACTUACIÓN CON EL COMUNICADO DE CA LA VAGA:ESTE PROTOCOLO ES UNA DE LAS ESTRATEGIAS PENSADAS PARA EVITAR EL DESALOJO Y MANTENER EL PROYECTO CA LA VAGA.

1. Reenvía este correo a todos tus contactos que quieran apoyar el proyecto Ca La Vaga. Copia y envía.
2. Alegar es una de las posibilidades que tenemos frente al desalojo. Queremos llenar el registro de la Universitat Politécnica de Valencia, situado frente al rectorado, de cartas dirigidas al rector donde conste tu apoyo, como persona o colectivo con el CIF o NIF, al proyecto Ca La Vaga. Para esa carta, hemos pensado también en que podéis incluir el siguiente texto junto con el vuestro:_________________apoyo el proyecto Ca La Vaga y insto/instamos al rector de la UPV a retirar la denuncia y el procedimiento de desalojo publicado en el DOGV para que se pueda desarrollar un proyecto social, cultural y político autogestionado en la antigua facultad de Agrícolas nº 21 de la Avenida Blasco Ibáñez de Valencia.
3. Si no tienes tiempo para ir al registro de la UPV, envíanos el texto a calavaga@gmail.com y nosotros lo presentaremos.
Gracias por sumarte al proyecto Ca La Vaga.



1




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada